SOLUSTRE 8 Парчиња Јагода Барети Метални Коса Клипови За Жени Канџи Клипови За Жени Коса Барети За Жени Голема Коса Канџи Лето Овошје Коса Клип Коса Слајдови Девојки Ко?
  • Неодамнешно

SOLUSTRE 8 Парчиња Јагода Барети Метални Коса Клипови За Жени Канџи Клипови За Жени Коса Барети За Жени Голема Коса Канџи Лето Овошје Коса Клип

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Клипови За Коса За Густа Коса : ?Нашите големи клипови за канџи за коса се слатки форми на јагоди дизајн изгледаат живи и софистицирани и немаат проблем да се спарат со каква било облека или пригода Клипови за вилица од јагоди : Нежен дизајн на јагоди, не само што ја разубавува вашата коса, туку и постигнува грациозен темперамент. Девојки Хавајски Додатоци За Коса : ? Големина : Околу 11,50 х 5,00 х 3,00 см/ 4,52 х 1,97 х 1,18 инчи. Држете Ја Косата : ?Силно Држење Јагода Коса Вилица Канџи Клип може да биде за партии, датуми, партии, и секојдневно носење. Клипови за коса За Жени : Овие Клипови За Нокти За Коса Што Не Се Лизгаат Остануваат Многу Добро и Нема да Паднат од Главата. Пакетот Вклучува 8 х Клипови За Коса Карактеристики-Материјал : Легура Симпатична Коса Фати Клип-Големина : 11, 50Х5, 00Х3, 00см/4, 52Х1, 97Х1 Костец За Коса. - Боја : Избрани Штипки За Нокти За Коса Од Јагоди Во Боја-овие клипови за нокти за коса што не се лизгаат остануваат многу добро и нема да паднат Од Главата Клипови За Коса Од Јагоди за Жени. - Изработен од добар материјал, безбеден, силен и издржлив, погоден како подарок за додатоци за јагоди од женски пријатели.