Исцелени 3 парчиња Дредлокови Капи За Глава Ла Капи За Жени Редецилас Де Пара Мујер Капчиња За Коса Капчиња За Чорапи За Перики Купола Плетени Перики Коса Нето Лаге?
  • Неодамнешно

Исцелени 3 парчиња Дредлокови Капи За Глава Ла Капи За Жени Редецилас Де Пара Мујер Капчиња За Коса Капчиња За Чорапи За Перики Купола

DEN 315.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Екстензии за коса : убав избор за подарок за вашите пријатели кои сакаат да носат перика, дајте им мало изненадување Фризер : Помогнете да се ублажат главоболките поврзани со перика со поставување бариера помеѓу черепот и материјалот на периката. Перики За Замена на коса : Прилагодливи, една големина погодна за големината на главата на повеќето луѓе, лесни и удобни за носење. Изработка : Мрежеста Перика Капа Заштитете го скалпот и промовирајте го вашиот природен раст на косата, нелеплив и не ја повредува вашата коса. Перат и издржливи за употреба, може да се применуваат повторно и повторно, поддршка за време. Тенките и лесни капачиња од перика можат да ви помогнат да ја држите косата на место, обезбедувајќи природен изглед. Мрежа за коса : Без штета, без мирис и безбедна за кожата, мека и удобна за носење , трајна употреба. Пакетот Вклучува 3 х Карактеристики на перика-Големина М : 49-49, 5 см/19,29-19 капа за жени. - Големина С : 47-47, 5 см/18,50-18 унисекс перика капи. - Големина Л : 51-51, 5 см/20.07 - 20 корнови перика мрежа. - Материјал : капа за правење перика од тп-Боја : капа за купола од црна мрежа-го Прави носењето перика посигурно и поудобно. Помогнете ви да направите вашата перика да изгледа поприродно и обезбедува сигурно вклопување Шијте Во Капачињата. - Убав избор за подарок за вашите пријатели кои сакаат да носат перика, дајте им малку капа за перика за изненадување. - Помогнете да се ублажат главоболките поврзани со перика со поставување бариера помеѓу черепот и мрежата за правење перика од материјалот на перика.