Конхем Пурц Етерично Масло За Густина На Косата, Природен Серум За Повторно Растење На Косата за Жени &засилувач; Мажи Серум За Коса Против разлетување, Спречување ?
  • Неодамнешно

Конхем Пурц Етерично Масло За Густина На Косата, Природен Серум За Повторно Растење На Косата за Жени &засилувач; Мажи Серум За Коса Против

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Purc Масло За Раст На Косата] Purc Масло За Раст На Косата е природно етерично масло за густина на косата што помага да се промовира растот на косата, оставајќи ви здрави и живописни прамени [Спречува Губење На Косата]Има Корист за косата и ја одржува природната рамнотежа на скалпот, ја подобрува циркулацијата во скалпот и го ублажува лупењето на првутот и вишокот на производство на себум. [Силна и Кревка Коса]Етеричното Масло За Густина На Косата Ја Штити И Ја Храни Косата и Го Намалува Понатамошното Губење На Косата и Скршената Коса. [Лесен За Употреба]Нанесете Неколку капки Масло Од Пурц За Раст На Косата на вашиот скалп и нежно масирајте го. Маслото брзо се апсорбира, не оставајќи лепливи остатоци, што го олеснува користењето во вашата дневна рутина за нега на коса. [Погоден за Сите Типови Коса]овој природен серум за повторно растење на косата за жени и мажи е совршен за сите типови коса, без разлика дали вашата коса е кадрава, права, брановидна или густа. Одлично делува на сите типови коса и ги остава да изгледаат подебели и посјајни.