Рамноденица Професионални Брич Работ Серија Бербер Коса Сечење Ножици-Јапонски Ножици Од Нерѓосувачки Челик Салон-6.5 Целокупната Должина-Фино Прилагодување Тенз?
  • Неодамнешно

Рамноденица Професионални Брич Работ Серија Бербер Коса Сечење Ножици-Јапонски Ножици Од Нерѓосувачки Челик Салон-6.5 Целокупната

DEN 383.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Рамноденица Професионалните Ножици за Сечење Коса доаѓаат со закривен одмор на прстите и удобна дупка на прстите, што е одлично и за салонските работници, берберите и личната употреба Опремени со завртка за прилагодување, можете без напор да ги дотерате овие остри ножици за сечење коса според вашата желба за напнатост. Овие ножици за коса се безбедни и лесни за употреба кај мажи, жени, постари лица, деца и бебиња. [Патентиран Дизајн] нашите критики зборуваат сами за себе. Клиентите ги сакаат нашите професионални ножици за коса. Оваа специјализирана Висококвалитетна Јапонска Ножица за Сечење Коса од Нерѓосувачки челик е калена со прецизни сечила и рачно изострени рабови за сечење брич. Professionalономски-Нашите Професионални Ножици за Сечење Коса со закривен одмор на прстите и удобна дупка за прстите се одлични и за салонските работници, берберите и личната употреба. Разноврсна-со вкупна должина од 6,5 инчи и Сечила со должина од 2,55 инчи, овие Ножици за коса се безбедни и лесни за употреба кај мажи, жени, постари лица, деца и бебиња.