Dbylxmn Загреана Решетка За Крпи Водоотпорно Перење Коса За Еднократна Употреба 100 ПАРЧИЊА Салон Capовите Бербер Шампон Кејп Влошки Производи За Бања Детска Плажа Пешк?
  • Неодамнешно

Dbylxmn Загреана Решетка За Крпи Водоотпорно Перење Коса За Еднократна Употреба 100 ПАРЧИЊА Салон Capовите Бербер Шампон Кејп Влошки

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100 Х Салон Капи Лесен, Но Издржлив, Може Да Работи Добро За Вас. За Еднократна Употреба, Лесен И Лесен За Употреба. Одлично И За Домашна И За Салонска Употреба, Чувајќи Ја Облеката Од Вода, Дамка Или Коса. Големина : Прибл.130х92см Хартиени Крпи Рефус Организатор На Бања Кабинет Хартиени Крпи Корпа За Отпадоци За Отпадоци Дете Пешкир За Плажа Организатор На Бања Крпи За Капење Масовно Тенок Кабинет за Складирање Бања. Загреана Решетка За Крпи Водоотпорно Перење Коса За Еднократна Употреба 100 ПАРЧИЊА салон Capовите Бербер Шампон Кејп Влошки Производи За Бања мало плажа пешкир пакет од 50 парчиња се вклучени, може да се користат долго време.Погоден за многу прилики како боење на косата, боење на косата, сечење коса итн.Количина : 100 парчиња лесна, но издржлива, може да работи добро за вас.Материјал : Пеколор : Транспарентенодлични и за домашна и за салонска употреба, чувајќи ја облеката од вода, дамка или коса.