ПОТРЕБНИ 8 парчиња Пенливи Клипови За Коса Со Плетенка Од Кристален Камен, Детелина Со Четири лисја Сецкан Клип За Патка За Фиба, Ленти За Коса Од Сатенска Ткаенина ?
  • Неодамнешно

ПОТРЕБНИ 8 парчиња Пенливи Клипови За Коса Со Плетенка Од Кристален Камен, Детелина Со Четири лисја Сецкан Клип За Патка За

DEN 204.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЧЕТИРИ КЛИПОВИ ЗА КОСА СО ПЛЕТЕНКИ : ќе добиете 8 парчиња ленти за коса клипови во 4 стилови, што може да ви помогне да управувате со неуредна коса ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : фиба За женски патки е изработена од акрилик и кристали, фиба е врзана со кристали за да изгледа посјајно на сонце. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : клипот за коса од детелина со четири лисја може да ви помогне да управувате со неуредна коса, а исто така може да ви помогне да додадете стил на вашата нормална фризура. Како што е прикажано на сликата, ако треба да се справите со удирања и скршена коса, само прицврстете ги во малите клипови погоре, еден по еден. ОДГОВАРА ЗА ЦЕЛАТА КОСА : симпатичната клип за коса е доволно долга за да одговара на секој тип коса како густа, тенка, кадрава, права, брановидна, долга или фина коса. клипови за коса дизајнот на забите на канџите има за цел да ја држи косата на место, лесна за носење цел ден. МНОГУ ПРИЛИКИ : Облечете се убаво и елегантно со шнола за фиксирање на опашката. Сатенските ленти за глава се погодни за многу прилики, како што се танцување, работа, свадба, забава, училиште итн. Чувајте ја вашата коса уредна и стилска. ЧЕТИРИ КЛИПОВИ ЗА КОСА СО ПЛЕТЕНКИ : ќе добиете 8 парчиња ленти за коса клипови во 4 стилови, што може да ви помогне да управувате со неуредна коса. ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : фиба За женски патки е изработена од акрилик и кристали, фиба е врзана со кристали за да изгледа посјајно на сонце. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : клипот за коса од детелина со четири лисја може да ви помогне да управувате со неуредна коса, а исто така може да ви помогне да додадете стил на вашата нормална фризура. Како што е прикажано на сликата, ако треба да се справите со удирања и скршена коса, само прицврстете ги во малите клипови погоре, еден по еден. ОДГОВАРА ЗА ЦЕЛАТА КОСА : симпатичната клип за коса е доволно долга за да одговара на секој тип коса како густа, тенка, кадрава, права, брановидна, долга или фина коса.