Тојотрес Токеана Брановидни Лоци Капчиња Коса - 16 инчи 8 Парчиња 1б Природни Црни Претходно извртени Капчиња Плетенки Пред-јамка Божество Вештачки Лоци Синтетички ?
  • Неодамнешно

Тојотрес Токеана Брановидни Лоци Капчиња Коса - 16 инчи 8 Парчиња 1б Природни Црни Претходно извртени Капчиња Плетенки Пред-јамка Божество Вештачки

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кралица Изглед : Нашите Брановидни Локни Токеана Се 100% Рачно Изработени И Дизајнирани Од Нашиот Професионален Фризер За Да Испорачаат Без Напор Кул, Шик И Природен Изглед Секој Лок Е Уникатен И Има Своја Шема На Виткање И Бранови За Стил Што Го Одзема Здивот.Текстура На Корените И Брановидна На Краевите За Елегантен Природен Изглед. Квалитетен Материјал : Овие Божици Брановидни Прамени Се Направени Со Синтетичка Коса Со Врвен Квалитет Со Ниска Температура И Се Природни, Лесни, Секси И Женствени. Толку Природен Изглед, Земете Го За Да Го Подигнете Вашиот Изглед. Должина и Боја : 16 Инчи И 24 Инчи, 1Б, Т-Бубачка,От-Бубачка,Сива, Т27, Т30 От27-613, От27, От30.8 Пакувања Договор-12 Насоки По Пакет, Пред-Јамка Брановидни Локации, Со Нашата Божица Стилови Можете Да Додадете Слоеви За Врамување На Лицето. Ако Сакате Дополнителен Целосен Изглед, Можете Да Додадете Пакети За Јачина На Звук, Иако Едно Пакување е Доволно за Инсталирање На Целосна Глава. Одговараат За : Toyotress Toceana Брановидни Локви Се Многу Разноврсна Коса Што ќе Ви Донесе Bling Изглед За Секојдневниот Живот, Свадба, Датира, Тема Партии, Назад На Училиште, Како И Одлични Идеи За Подароци За Денот На Благодарноста, Божиќ, Денот На Мајката или Роденденот На Пријателите. Ќе Добиете : Toyotress Toceana Брановидни Локации И Игла За Капчиња. Професионална Услуга За Клиенти И Политика За Враќање И Размена Без Грижи. Ќе Се Справи Со Секое Прашање Во Рок Од 12 Часа. Нашите Брановидни Локни Токеана Се 100% Рачно Изработени И Дизајнирани Од Нашиот Професионален Фризер За Да Испорачаат Без Напор Кул, Шик И Природен Изглед.