Ph Plex 1 заштита &засилувач; 2 поправка - Нега На Коса Во Собата за Заштита &засилувач; Поправка Со Боја, Декорација И Белило | Поправки оштетена коса | за сите типови на к?
  • Неодамнешно

Ph Plex 1 заштита &засилувач; 2 поправка - Нега На Коса Во Собата за Заштита &засилувач; Поправка Со Боја, Декорација И Белило | Поправки оштетена

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

професионална заштита на косата од оштетување од рачно (чешлање, топло пеглање) и хемиски третмани за коса (боја, белило, перм и релаксатор) ексклузивни, патентирани и рн-прилагодени формулации. достапно, совршено порции еднократно пакување. направено за домашна употреба и патувачки стилист. може да ги намали непријатните сензации по хемиските третмани за коса. СОДРЖИ : 1 единечна кесичка чекори 1 и 2; "Еднократна употреба" е најчистата и најстерилната форма на примена-ве Молиме имајте предвид, овој производ не истекува според Козметичката Директива НА ЕУ. Користете по сопствена погодност. Броевите за следење може да бидат отпечатени на пакувањето, тие не се показатели за каква било употреба според/најдобро до/датуми на истекување. ЗА СИТЕ ТИПОВИ КОСА, БОИ и БЕЛИЛА : p H Plex професионално ја штити и поправа вашата коса за време на третмани Со Боја или Белило без промена на p H вредноста на Вашата Боја и Белило; p H Plex исто така го поправа оштетувањето на косата од секојдневниот стрес како стилизирање на топлина, чешлање, четкање, атмосферски влијанија и многу повеќе. ОДЛИЧНА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ИЛИ ДОМАШНА УПОТРЕБА : нашата лесна за употреба, формула за квалитет на патентиран салон ширум светот ја штити и поправа вашата коса за време на Работа Со Боја и Белило без промена во рутината на вашата апликација и без компромис во резултатите на кои сте навикнати.