12 парчиња Професионална Салонска Канџа За Коса, Клип За Коса За Држење Пеперутка, Нелизгачки Стеги За Коса Од Пеперутка Шик Стајлинг Стеги За Коса Салон За Коса Бој?
  • Неодамнешно

12 парчиња Професионална Салонска Канџа За Коса, Клип За Коса За Држење Пеперутка, Нелизгачки Стеги За Коса Од Пеперутка Шик Стајлинг Стеги За

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДИЗАЈН На ФИКСЕН ЗАБ : стегите за пеперутки прифаќаат фиксен дизајн на заби, Жлебовите Против лизгање ви обезбедуваат цврсто и удобно држење на клипот, за да спречите паѓање без да оставите трага за да ја заштитите косата За СИТЕ ТИПОВИ КОСА : Повеќенаменски за црно кафеава темно светло бринета русокоси црвени глави; користете за возрасни со кадрави брановидни директно пржени фини дебели гриви; цврст клип за коса во перики екстензии кратки средно долги прамени удирања; облечен моден додаток. ШИРОКА УПОТРЕБА : тие се погодни за многу прилики како што се миење лице, вежбање, стилизирање, депонирана маска, сушење коса, алатки за коса за фризери и стилисти. ЗАГАРАНТИРАНО : ние се посветуваме да обезбедиме најдобра услуга за клиентите и да го донесеме најдоброто искуство за купување на секој клиент. Ако не сте задоволни со нашиот производ, ве молиме контактирајте не и ние ќе најдеме решение!. СТЕГИ ЗА КОСА СО ДОБАР КВАЛИТЕТ : овие стеги за коса се направени од издржлива пластика со добра напнатост за да обезбедат цврст стисок, добар за спречување на лизгање на косата; Добар избор за фризери и стилисти. Карактеристики : Изработен од висококвалитетен материјал со рачка против лизгање, кој ќе биде издржлив и лесен за употреба.