АНГЕНИЛ Отпорен НА Топлина Силиконски Рамен Железо Мат Торбичка, За Патување Двојно Напон Виткање Железо Стапче, Коса Исправувач, Автоматски Безжични Виткачи, Сте?
  • Неодамнешно

АНГЕНИЛ Отпорен НА Топлина Силиконски Рамен Железо Мат Торбичка, За Патување Двојно Напон Виткање Железо Стапче, Коса Исправувач,

DEN 959.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безбеден И Отпорен На Високи Температури Совршен За Патување И Складирање. Повеќенаменски дизајн. Здравје и Животна средина. Тој е флексибилен и дизајнот на текстурата на брановите спречува лизгање на алатките. Заштитете ја вашата маса за шминка од бранови како подлога и други предмети во вашата торба од изгореници како торбичка. Мек и склопувачки дизајн, совршен за патување. Пријателски силиконски материјал издржлив и безбеден, лесен за чистење и сушење. Турмалин Керамички Железо 1 инч. Нано Титаниум Рамен Железо 1 Инч. Пресврт Турмалин Керамички Железо 1 инч. 100-240 V (Во Светот). 100-240 V (Во Светот). 100-240 V (Во Светот). 60 минути автоматска заштита од исклучување. 60 минути автоматска заштита од исклучување. 60 минути автоматска заштита од исклучување. Сите Типови На Коса. Сите Типови На Коса. Сите Типови На Коса. ?●Мулти Функции Како Подлога и Торбичка ● 2 начини како пегла за коса и подлога и торбичка за виткање, лесни за држење и складирање на топли алатки за стилизирање на косата за безбедно носење без да чекате за ладење. Заштитете го вашиот шалтер безбедно. ?●Отпорен на топлина За Заштита ● Силиконската Подлога За Салон Отпорна На Топлина може ефикасно да спречи изгореници на масата Од Оштетување предизвикано од прегревање на алатите за греење.