Коса за навивачи, 6 парчиња/ поставени ролери за коса бранови топлински перм -шипки за шипка за коса, виткање фризерски перми за стилизирање алатка со гумена лента)
  • Неодамнешно

Коса за навивачи, 6 парчиња/ поставени ролери за коса бранови топлински перм -шипки за шипка за коса, виткање фризерски перми за стилизирање

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ефективно и безбедно работење : Ефективно избегнувајте зизма и да не ја повредите косата Проактивна употреба, помага да се зафати косата и ја прави косата повеќе застрашувачка. Конвексен дизајн за дури и навлегување на напивки за коса на косата на вашиот клиент за совршен стил. Употребата на овие Curlersdo не предизвикува никаква штета на вашата коса. Тоа е мала тежина и може да се користи многу пати. Изработка на убава кадрава и коса на бран на тело без никаква штета или опасност по здравјето. Професионален издржлив материјал : Тоа е меѓународен универзален валјак за коса со одличен квалитет и перформанси. Направено со материјал отпорен на висока температура на ABS + смола, што не е оштетување на вашата коса, безбеден за употреба и помага во создавање прекрасна коса на бранови. Тоа работи добро и на сува, како и на влажна коса.Собично за или салон за коса или домашна употреба. Погодно за употреба : Овие ролери за коса на бранови е многу лесен за работа и заштеда на време. Самостојно во случај на дома, и никогаш не нанесувајте никаква штета на вашата коса. Погодно за : компатибилен за повеќе фризури, може да се користи за густа или тенка, кратка и долга коса, клип и извртете ја косата во удобно без загревање што може да ја оштети вашата коса. Ролерите за коса на косата и ’даваат на вашата коса шармантен волумен со кадрици или отскокнување.ideal и за салон за коса или домашна употреба. Одличен подарок за женски пријател : Секоја пакет вклучува ролери за коса од 6 п. Подарок за Денот на мајката или роденденската забава. Опис : Тоа е меѓународен универзален ролери за коса со одличен квалитет и перформанси. Задебелување и анти -лизгање, лесно држење, удобно чувство на рака.