10 ПАРЧИЊА Срцеви Клипови За Коса, YISION 0,9 Инчни Слатки Мали Клипови За Коса Мини Клипови За Канџи Леопард Од Школка Од Желка Мали Клипови За Нокти За Коса Клипови За В?
  • Неодамнешно

10 ПАРЧИЊА Срцеви Клипови За Коса, YISION 0,9 Инчни Слатки Мали Клипови За Коса Мини Клипови За Канџи Леопард Од Школка Од

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПАКЕТ : 10 парчиња срцеви клипови за коса во пет бои, по две од секоја боја Мини клиповите за коса се дизајнирани во три модели (желка, мермер и килибар), при што различни модели и парови бои се подоминантни кога одговараат на облеката. МАТЕРИЈАЛ И ГОЛЕМИНА : Изработени од висококвалитетни ацетатни влакна и метални материјали, лесни и издржливи за употреба. Симпатичните клипови за коса се долги околу 0,9 инчи. Малата големина е лесна за носење, можете да ги носите во торба или да ги прицврстите на вашата облека. УДОБНО ЗА КОРИСТЕЊЕ : малите клипови за канџи се лесни и нема да стават товар на главата. И изгледот и забите на клипови имаат заоблени рабови и мазна површина која нема да стави оштетување на косата. ШИРОКА ПРИМЕНА : Симпатични клипови за канџи се погодни за сите возрасти. Можете да ги користите за да ја креирате секоја фризура што ја сакате. Стилски и убави мали клипови за коса се совршени за сите прилики и се неопходен придружник за забави, танци и прослави.