Исцелите 6 парчиња шампон четка Масагери силиконски чистач за коса масивни масивни масивни масивни шамсираат шамфови четка за четка за глава, шампон шампон, четка ?
  • Неодамнешно

Исцелите 6 парчиња шампон четка Масагери силиконски чистач за коса масивни масивни масивни масивни шамсираат шамфови четка за

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Tpe Чешел за масажер на скалпот за коса : Тоа е нежна и четка за масажа на скалпот за коса, издржлива и удобна. Гласкач на главата : Флексибилно и удобно е да се бањате, да уживате во удобното искуство на масажа. Четка за скалп : ღ Ергономски дизајн- Четката за нега на скалпот е мека и удобна, четка за шампон со мазен и удобен дизајн на рачката, се вклопува удобно во вашата рака, лесен за контрола, држете ја четката не е лесно да се лизне во тушот. Crebub Shampoo Четка : Обезбедете удобно искуство за туширање за вас, многу практично. Масажарот за коса на суета : Може длабоко да ја исчисти косата и да ја масира скалпот, да го отстрани првут. Чешел за масажер на скалпот за коса : Тоа е нежна и четка за масажа на скалпот за коса, издржлива и удобна. Гласкач на главата : Флексибилно и удобно е да се бањате, да уживате во удобното искуство на масажа. Четка за скалп : ღ Ергономски дизајн- Четката за нега на скалпот е мека и удобна, четка за шампон со мазен и удобен дизајн на рачката, се вклопува удобно во вашата рака, лесен за контрола, држете ја четката не е лесно да се лизне во тушот. Crebub Shampoo Четка : Обезбедете удобно искуство за туширање за вас, многу практично. Масажарот за коса на суета : Може длабоко да ја исчисти косата и да ја масира скалпот, да го отстрани првут. Список на пакети 6 x Карактеристики на четка за шампон за коса - боја : розови, зелени четки за шампон - чешел за масажа на скалпот на главата за професионална и лична употреба. - Прекрасен избор за подароци за вашите пријатели и семејства масажер на скалпот за коса.