Lurrose бербер вратот Дастер четка Дрвена рачка Професионална бербер врата чистење на лице Дустер за стилизирање на косата Професионална салон за бербер алатка за се?
  • Неодамнешно

Lurrose бербер вратот Дастер четка Дрвена рачка Професионална бербер врата чистење на лице Дустер за стилизирање на косата Професионална

DEN 223.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Четката за дастер на бербер вратот е мала и преносна : можете да ја земете со себе насекаде, да донесете многу погодност за вас Има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба. Нежно ги отстранува прашината и косата и се вклопува околу ушите и линиите на вратот. Овој дастер е совршен за бричење и сечење на косата и тој е задолжителен во секоја берберница. Опфаќа исечоци на косата кога косата е исечена, ја чува чиста и ја штити облеката за време на процесот на боење на косата. Усвојувајте високо квалитетен материјал од волна од дрво + влакна, мека и нема да му наштети на вашата кожа. Опис Барбер вратот Дастер Четка Дрвена рачка Професионална бербер врат чистење на лице, дастер за коса, стил на стилизирање на коса, професионален салон бербер алатка за сечење на коса (кафеава) карактеристика : кафеава. Материјал : Вуд + волна од влакна.