2 ПАКУВАЊЕ Спа Лента За Глава Дланка И Полжав Спа Ленти За Коса Шминка Ленти За Лице Миење На Главата Микрофибер Меко Корално Руно Обвивки За Глава Додатоци За Коса ?
  • Неодамнешно

2 ПАКУВАЊЕ Спа Лента За Глава Дланка И Полжав Спа Ленти За Коса Шминка Ленти За Лице Миење На Главата Микрофибер Меко Корално Руно

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Quage ВКЛУЧУВА q-ќе добиете 2 меки ленти за глава, погодни за чистење на лицето, туширање или шминка, лентата за глава за бања може да ви помогне да ја блокирате несаканата коса и да ви даде добро искуство при носење ●МЕК МАТЕРИЈАЛ● - лентата за глава е Изработена од квалитетно корално руно, меко и издржливо, обезбедувајќи извонредно чувство на допир и хигроскопност. Капакот на лентата за глава со мека јамка е удобен и ќе сакате да го носите цел ден. €КРЕАТИВЕН ДИЗАЈН q - нашата лента за глава со прекрасна Дланка и Полжав на врвот, што ќе ја одржува вашата коса уредна и уредна и во исто време ќе направи да изгледате исклучително слатко и симпатично, неопходен додаток за коса за девојчиња и жени со долга или средна должина на коса. ●ШИРОКА УПОТРЕБА - лентата за миење лице е многу погодна за спорт, јога, миење лице и туширање, лентата за глава на крпа може ефикасно да се фиксира за да ви помогне да ја одржувате косата сува. Лентата за нега на кожата може да се користи и под шминка за да ја држите косата подалеку од лицето.