Компактни топли ролери, електрични навивачи на коса, преносни навивачи на коса со загреани карари за коса, стилизирање на косата, виткање на електрична енергија за?
  • Неодамнешно

Компактни топли ролери, електрични навивачи на коса, преносни навивачи на коса со загреани карари за коса, стилизирање на косата, виткање на електрична

DEN 220.48

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесен за употреба : Брзо и лесно направете корејски воздушни удирања и внатрешни фризури за тока Електрични навивачи Без разлика дали сте мајор или почетник, можете многу лесно да го користите автоматското железо за виткање. Интелигентен дизајн на греење : Електрични навивачи за коса безбедни и без оштетување на косата. Вклучете го уредот повеќе од 5 минути за да одржите безбедна температура. Лесно за носење : Овој производ е мал, не зазема простор и е лесен за чување и носење. Електрични навивачи на коса, можете лесно да добиете совршена фризура за префект на бранови, природни кадрици и прекрасни бранови за неколку минути кога работите дома. Лесен за употреба : Лесно е за употреба и воздухот поп може да се заврши за една минута. Електрични навивачи на коса Ова осигурува дека вашата коса останува безбедна и елегантна со сјајни кадрици што ќе траат цел ден. Може да се користи за удирања : корени за коса, опашки за коса за да се создаде идеална форма. Електричен виткач на коса со прекинувачот за лесен за употреба, можете лесно да ја прилагодите температурата. Брзо и без напор до совршено обликувани, долготрајни стилови. Лесен за употреба : Брзо и лесно направете корејски воздушни удирања и внатрешни фризури за тока. Електрични навивачи Без разлика дали сте мајор или почетник, можете многу лесно да го користите автоматското железо за виткање. Интелигентен дизајн на греење : Електрични навивачи за коса безбедни и без оштетување на косата. Вклучете го уредот повеќе од 5 минути за да одржите безбедна температура. Лесно за носење : Овој производ е мал, не зазема простор и е лесен за чување и носење. Електрични навивачи на коса, можете лесно да добиете совршена фризура за префект на бранови, природни кадрици и прекрасни бранови за неколку минути кога работите дома. Лесен за употреба : Лесно е за употреба и воздухот поп може да се заврши за една минута.