Торба За Складирање на фен за коса,Торба За Носење Фен За Коса, Чанта За Чување На Организаторот На Оксфордска Ткаенина Организатор За Носење Кабел За Патување За С?
  • Неодамнешно

Торба За Складирање на фен за коса,Торба За Носење Фен За Коса, Чанта За Чување На Организаторот На Оксфордска Ткаенина Организатор

DEN 462.08

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Погоден За Фен За коса Dyson SUPERSONIC HD01 HD03 Едноставен моден дизајн, против паѓање и отпорен на удари, силна цврстина. Изработен од издржлив и водоотпорен материјал, спречува гребнатини, прашина и испакнатини. Класичниот патент го олеснува отворањето и затворањето. Премиум Материјал : внатрешната површина е целосно покриена со мека и мека ткаенина, што може да го заштити фенот од гребење. Прецизниот дизајн на жлебот може да држи фен за коса и млазница без оштетување. Спецификација : Материјал : Ева Боја : Црна Надворешна : Околу 385 * 265 * 105мм Тежина : Околу 800гр Погоден За Суперсоничен Фен ЗА коса Dyson HD01 HD03. Едноставен моден дизајн, против паѓање и отпорен на удари, силна цврстина. Изработен од издржлив и водоотпорен материјал, спречува гребнатини, прашина и испакнатини. Класичниот патент го олеснува отворањето и затворањето.