Фенглирен Врвен Професионалец Исклучително Многу Остар Бербер Ножици За Сечење Коса Фризерски Ножици За Коса 6,5 Инчни Ножици За Фризура Изработени Од Легура Од Не?
  • Неодамнешно

Фенглирен Врвен Професионалец Исклучително Многу Остар Бербер Ножици За Сечење Коса Фризерски Ножици За Коса 6,5 Инчни Ножици За Фризура

DEN 637.92

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Изработен од висококвалитетна легура од нерѓосувачки челик рачно, технологија за сечење со ласерско замрзнување на сечилото, секој пар ножици треба да помине низ 185 производствени процеси, со уникатна челична формула, извонредна технологија на производство и строги барања за острина Карактеристики : Усвојте висока цврста завртка за лежиште за да го поврзете сечилото на ножиците, само рачно завртете ја завртката за да ја прилагодите затегнатоста на ножиците за да ја задоволите вашата потреба за чувство на смолкнување. Покрај тоа, прецизните завртки можат да ја балансираат вкупната тежина на ножиците. Рачка : со остри сечила, цврст материјал, процес на завртки и ergономија на прстенот на прстот, ножиците се удобни, мазни и тивки за употреба. Секој пар ножици треба да поминат низ строг избор и повторена инспекција. Опсег : Погоден За фризери и козметолози Од висока класа, како и за семејства, овие ножици за коса се безбедни и лесни за употреба кај мажи, жени, постари лица, деца и бебиња.