Јанинус 30-ти Роденден Дијадема И Појас За Жени Розово Злато 30-Ти Роденденски Украси За Неа - Розово Злато 30-Ти Роденденски Појас, Круна/Дијадема И Топери за Роденден?
  • Неодамнешно

Јанинус 30-ти Роденден Дијадема И Појас За Жени Розово Злато 30-Ти Роденденски Украси За Неа - Розово Злато 30-Ти Роденденски Појас, Круна/Дијадема

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€30-Ти Роденден Подарок Сет Include Вклучуваат Ќе добиете Розово Злато 30-ти роденден дијадема/круна*1pc, 30 и Прекрасен појас *1pc, 30-Ти Роденден Торта Топер *1pc Сите Бидете интензивни во Прекрасна Кутија За Подароци. ●Појас Од Светкаво Розово Злато●појасот на 30-тиот роденден е изработен од висококвалитетен сјаен сатен со букви од фолија. Појасот "30 и Прекрасен" со златен игла е во должина од 63 инчи за да можете да ја прилагодите потребната должина. ●30-ти Роденден Тиара●100% рачно изработена Роденденска Дијадема е изработена од висококвалитетна легура и кристал. Круната на 30-тиот Роденден е со чешли кои внимаваат да може поцврсто да ја фати косата. ●Украси За Роденден Од Розово Злато+ овој елегантен подарок за 30-ти роденден за неа дефинитивно ќе го привлече вниманието на вашите гости.Топерот за 30-та Роденденска Торта е добар за разубавување на вашата торта и кекс, светол сјај за создавање романтична атмосфера за славење на 30-тиот роденден.