Топлинска коса виткач на глава, топли ролери за кратки средни долги мрзливи, без топлина преку ноќ, навивачи на коса да спијат во свила виткање лента за виткање за в?
  • Неодамнешно

Топлинска коса виткач на глава, топли ролери за кратки средни долги мрзливи, без топлина преку ноќ, навивачи на коса да спијат во свила виткање

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Симпатична модна дизајн】 преку ноќ кадрици со глава, ова е железо без виткање на топлина што можете да го носите Magi Cic Curler директно кога ќе излезете, да работите, да се забавувате со пријателите Нашите ленти за железо од виткање се супер стилски и слатки. Без употреба на глава за виткање на топлина, кога се користат, надградените кадрици се помеки и поефикасни. 【Надградба на материјалот】 Мекиот дизајн на мекиот сунѓер за коса без топлина, ќе ја направи вашата коса да се наведнува природно, не лесно деформирана и непријатно за носење. Високата еластичност на сунѓер е мек и удобен, дише, без мирис и се мие. Без оглед како ќе го извртувате или стиснете, ќе се врати во првобитната форма. 【Без топено ролери】 Ова железо за виткање нема да ја загрее и оштети косата. Ironелезо за виткање можете лесно да спиете за да добиете брановидни кадрици, завиткана за виткање на косата, работи подобро како железо за виткање од пена. Одлично за странични спиење. Нашите алатки за стилизирање на сатен спречуваат какви било затегнувања или затегнување, намалете го Фриз и се грижите за вашата коса додека стајлинг!. 【Лесен за употреба】 Само треба да одвоите мало влакно лесна коса со мала плетенка пред да одите во кревет ноќе, да ја завиткате косата околу железото за виткање и да ја обезбедите со гумена лента. Ќе имате убави кадрици и одлично расположение следното утро. 【Одлични идеи за подароци】 Направете свои омилени бранови, без глава за виткање на топлина, ви дава нов начин да ја навикнете прекрасната коса со неверојатно чувство, а исто така и одличен избор за подароци за вашата девојка, сопруга, пријатели и семејство. 【Симпатична модна дизајн】 преку ноќ кадрици со глава, ова е железо без виткање на топлина што можете да го носите Magi Cic Curler директно кога ќе излезете, да работите, да се забавувате со пријателите. Нашите ленти за железо од виткање се супер стилски и слатки. Без употреба на глава за виткање на топлина, кога се користат, надградените кадрици се помеки и поефикасни. 【Надградба на материјалот】 Мекиот дизајн на мекиот сунѓер за коса без топлина, ќе ја направи вашата коса да се наведнува природно, не лесно деформирана и непријатно за носење.