Гулус Клип За Бран На Телото Во Екстензии За Коса За Црни Жени Бургундија 8 парчиња Клип Во Екстензии За Коса Вистинска Човечка Коса со 18 Клипови Двојна Ткаенина 120г?
  • Неодамнешно

Гулус Клип За Бран На Телото Во Екстензии За Коса За Црни Жени Бургундија 8 парчиња Клип Во Екстензии За Коса Вистинска Човечка Коса

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Целосен мек крај Супер мека и свиленкаста. Здрави и необработени. 9 Заб Предвремени Клип. Силен Клип Од Нерѓосувачки Челик. Силиконски Наредени За Максимална Безбедност. Двојна Ткаенина. Крајна Удобност. Класичен Клип Во Дизајнот. Одговор : Почитувани клиенти, тоа е 100% Вистинско Продолжување На Човечката Коса. Ако сакате да ја обоите и блендирате, предлагаме да изберете професионална боја за коса и да земете некои влакна за да направите тест. Ве молиме нанесете регенератор за коса откако ќе умрете и бленширате. Одговор : Драг пријателе, препорачуваме 1 пакет за полнење на главата, зголемување на волуменот и должината на косата. Доколку сакате погуста коса, ви препорачуваме да купите 2 пакувања. Одговор : Почитуван клиент, нашиот клип за бранови на телото во екстензии за коса е направен од 100% човечка коса. Можете да го тестирате со согорување на екстензии за коса. Човечката коса ќе биде пепел откако ќе се изгори, а синтетичката мириса на црн чад кога ќе се изгори. Одговор : Почитуван клиент, ве молиме нанесете професионален шампон и регенератор за да го исчистите. Фреквенцијата што ја препорачуваме е еднаш неделно. Ве молиме чувајте ги продолжувањата на косата од оган. Одговор : Почитуван Клиент, животниот век на овој клип продолжувањето на човечката коса зависи од вашата употреба. Ако често се виткате и бојадисувате и го игнорирате одржувањето, неговиот животен век ќе биде значително скратен. Клип за бран на телото Во Материјал За Продолжување На Косата : нашите екстензии за коса се направени од 100% необработена бразилска девица човечка коса, исечена од млади здрави жени, свила и мазна, без пролевање и заплеткување, без чуден мирис и без хемикалии. Клип Во Екстензии За Коса Човечка Коса Предности : клипот За Бранови На Телото во екстензии за коса е зашиен со висококвалитетни чешли, без ' рѓа, спречувајќи паѓање на продолжувањето на косата. Клипот во екстензии за коса може да се обезбеди лесно и брзо без лента и лепак, без оштетување на косата и скалпот. Продолжувањето на косата е направено од висококвалитетни влакна, така што може лесно да се исправи и обои. Екстензии За коса Спецификација За Човечка Коса : клипот во екстензии за коса човечката коса има различни должини и бои, можете да добиете 8 парчиња клип во екстензии за коса, вкупната тежина е околу 120гр.

The clip in hair extensions human hair have different lengths and colors, you can get 8 pieces of clip in hair extensions, the total weight is about 120g. 1 pack is suitable for filling your head, increasing the volume and length. 2-3 packs are suitable for thicker hair. :