Снопови со длабоки Бранови Природна Боја Бразилски Снопови Со Лабави Бранови Човечки Снопови За Коса 8А 20 22 24 Инчи 3 Снопови 100гр/Пакет Необработени Бразилски Снопо?
  • Неодамнешно

Снопови со длабоки Бранови Природна Боја Бразилски Снопови Со Лабави Бранови Човечки Снопови За Коса 8А 20 22 24 Инчи 3 Снопови 100гр/Пакет

DEN 650.88

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Материјал За коса : 100% Необработени бразилски снопови за човечка коса од девица, снопови со длабоки бранови Исечени Од Еден Донатор Меки и Здрави ●Боја На коса● : Природна Црна Боја, Може Да се Исправи, Завиткана Може Да се Обои и Блеа, Стилизирана на вашата коса. Quality : Висококвалитетни гроздови,Двоен Машински Плетен, Мек и Сјаен.Висока еластичност Без Пролевање, Без Заплеткување, Без Вошки, без суви краеви, Без разделување, здрав крај, густ, може да се обои и стилизира на вашата коса. ●Должина на коса #1б Тежина На Косата : 3 Снопови, 95-100гр / Снопови Плетење На Косата : Машина Двојно Плетење, Спречување На Пролевање, Без Заплеткување на Косата.Квалитет : може Да биде Обоен, Изветвен или Завиткан, може Да имате перм со ниска температура, Без Заплеткување, Минимално Пролевање и Многу Меко.Прашања За Нашата Човечка Коса?П1 : Дали Косата Мириса? О : проценти без хемикалии, може да има локален мирис на шампон, но може да се отстрани со миење со шампон и регенератор. П2 : Зошто мојата коса ткае се заплеткува и пролева? О : за новата коса, првите неколку прамени коса може да опаѓаат, нормално како нашата коса. Тоа може да биде премногу сува и да стане кревка, и да доведе до скршени.