3 парчиња Чешли За Коса Од Сјај За Жени Цветни Чешли За Коса Невестинска Свадба Странична Коса Чешел Кристални Кристали Декор Чешли За Коса Елегантен Дделикатен Дв?
  • Неодамнешно

3 парчиња Чешли За Коса Од Сјај За Жени Цветни Чешли За Коса Невестинска Свадба Странична Коса Чешел Кристални Кристали Декор

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Овој Чешел за Коса направен од дијаманти, легури и смоли Нашиот цветен чешел за коса е сигурен во квалитет, силен и отпорен на абење, лесен и нема да го оптоварува вашиот скалп, давајќи ви опуштено и удобно искуство при носење. Елегантен дизајн : Исклучителен двоен цвет дизајн со шарени кристал инкрустирани.Направете да изгледате поелегантно и дарежливо, целосно подобрувајќи ја вашата женска убавина, елеганција и шарм. Големина : Овој чешел е 8, 5cmx9cm, погоден за девојчиња и жени од сите возрасти. Постојат 6 бои за избор : бела, црвена, виолетова, сина,шампањска, шарена.Носењето на овој креативен чешел за коса ќе направи да изгледате поинаку и привлечно. ПОДАРОК : извонредниот и убав кристален чешел за коса е совршен подарок за сопруги, мајки, ќерки и девојки. Тоа е најдобриот избор за дипломирање подароци, годишнини, Денот на Благодарноста, Денот На Вљубените, Денот На Мајките, родендени, Божиќ и други подароци.