Свиткајте чешел чешел за чешел, анти-статички заоблен вентил чешел за влажна/сува коса вентилатор за стилизирање на четка за коса Масажа за коса, салон за фризура з?
  • Неодамнешно

Свиткајте чешел чешел за чешел, анти-статички заоблен вентил чешел за влажна/сува коса вентилатор за стилизирање на четка за коса Масажа за

DEN 145.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Се наведнува и флексира за совршено да ги исполни контурите на скалпот Дизајнот на рачката е неподвижен и не е лесен за паѓање. Вентите во четката за отворање помага да се забрза времето за сушење, бидејќи топлината од фен за удар може да ги достигне вашите нишки од сите агли. Околу главата чешел не само што е одличен за чешлање на косата, туку и Хеп за масирање на вашата коса и скалпот на главата. Оваа четка за проветрување може да ја користат мажите и жените без оглед на видот на косата. Се наведнува и флексира за совршено да ги исполни контурите на скалпот. Дизајнот на рачката е неподвижен и не е лесен за паѓање. Вентите во четката за отворање помага да се забрза времето за сушење, бидејќи топлината од фен за удар може да ги достигне вашите нишки од сите агли. Околу главата чешел не само што е одличен за чешлање на косата, туку и Хеп за масирање на вашата коса и скалпот на главата. Оваа четка за проветрување може да ја користат мажите и жените без оглед на видот на косата. Опис : Нашата четка за чешел за коса на свиткување помага да се забрза времето за сушење, бидејќи топлината од вашиот фен за удар може да ги достигне вашите нишки од сите агли.