12 ПАРЧИЊА Без Свиткување Клипови За Коса, Клипови За Коса Без Акрилна Смола, Шарени Клипови За Коса Без Набори, шноли За Коса Со Рамна Патка, Шноли За Солза За Додато?
  • Неодамнешно

12 ПАРЧИЊА Без Свиткување Клипови За Коса, Клипови За Коса Без Акрилна Смола, Шарени Клипови За Коса Без Набори, шноли За Коса Со Рамна

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Quality Calleter Quality Овие клипови за коса без набори се изработени од висококвалитетен акрилик и смола што не е лесно да исчезнат, да ја обезбојат бојата Има одлична текстура и не е лесно да се оштети, лесен и издржлив со светли бои, може да се користи долго време. ?●Форма На солза ● овие клипови за коса се дизајнирани во форма на солза со 12 различни бои, различни комбинации на бои ги прават уникатни и привлечни. Бојата на секоја фиба не се повторува што додава повеќе убавина на вашиот соодветен стил. Можете да изберете да носите клипови за коса во различни бои според вашето расположение или облека. ?●Без Дизајн На Свиткување ● овие беспрекорни шноли за коса од патка ја задржуваат косата и удирањата лесно за време на нанесувањето на шминката, дизајнирани без заби и имаат мазна површина за контакт, така што тие можат безбедно да ја држат косата, но сепак не оставаат трага, набори или свиткување на косата. Тие нема да остават набори на вашата коса дури и по долго носење, погодни се за секоја фризура особено тресне. ?●Широки Апликации€Шарени тресне рамни шноли се погодни за украсни додатоци и може да се носат како фиксирање на косата за време на шминкање, нега на лице, миење лице, работа, учење, вежбање.