Гларкс 30 парчиња 5 Стилови Спирални Иглички За Коса Вител Пресврти На Коса Калеми Додатоци За Клип За Коса Со Кристал Или Бисер За Подарок, Свадба, Невестински, Мату?
  • Неодамнешно

Гларкс 30 парчиња 5 Стилови Спирални Иглички За Коса Вител Пресврти На Коса Калеми Додатоци За Клип За Коса Со Кристал Или Бисер За Подарок,

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❉ Што Добивате : Дојдете Со извонредна пластична кутија, содржи 5 спирални иглички за коса во различен стил, со дијаманти, кристали, бисери, ливчиња се поставени на нив, секој стил со 6 парчиња, вкупно 30 парчиња ❉ Големина На Пресврти На Бисерна Коса : висината со пружини е околу 15мм/0,6 инчи; Секој цвет е приближен со дијаметар од 14,5 мм/0,57 инчи и е поставен во сребрен тон серпентина со мала тежина за погодност и удобност. ❉ Спирални Иглички За Коса Материјал : тие се направени од издржлива легура и кристал, главно бојата е сребрена, додадете го вистинскиот допир на сјај и сјај за вас, нека бидете најсветлиот во толпата. ❉ Спирали Дизајн : овие иглички за коса се спирали дизајн направете лесен за употреба, само ставете ги во вашата коса како да навртувате сијалица, на крајот на вечерта, само отстранете ги со одвртување. Без заплеткување и без проблеми кога ќе го направите ова. Апликација за употреба : овие украсни калеми за коса доаѓаат со убава разновидност на бои за избор, работат одлично и во долга или кратка коса и во кој било стил на ажурирање, пунџа или плетенка, совршен додаток за свадба, забава, матурска вечер, родендени и сите други специјални прилики. Гларкс 30 парчиња Спирални Иглички За Коса Вител Пресврти На Коса Калеми Додатоци За Клип За Коса Со Кристал или Бисер За Подарок, Свадба, Невестински, Матурска, Забава И Специјален Настан Спецификација : Материјал : Боја На Легура И кристал : Сребрена Големина : Висина околу 15мм/0,6 инчи, дијаметар околу 14,5 мм/0,57 инчи Спирални Иглички За Коса : ✿ Дојдете Со извонредна пластична кутија за да ги чувате, нема да се оштети за време На транспорт, помагајќи Ви Лесно Да Носите И Чувате, Исто Така Добар Избор За Подароци.

Material:
Alloy and rhinestone
Color:
Silver
Size:
Height about 15mm/0.6 inches, diameter about 14.5mm/0.57inch
Spiral Hair Pins:
✿ Come with a exquisite plastic box to keep them, will not be damaged during transportation, helping you to carry and store easily, also a good choice for gifts.:
✿ Made of durable alloy and rhinestone, add sparkle and shine for you.:
✿ Spirals design make easy to use, no tangles and no issues when you use them.:
✿ Perfect accessory for a wedding, party, prom, birthdays, and any other special occasions.:
Package:
Diamonds Style Spiral Hair Pin x 6pcs:
Crystals Style Spiral Hair Pin x 6pcs:
Pearls Style Spiral Hair Pin x 6pcs:
5 Petals with Pearls Style Spiral Hair Pin x 6pcs:
6 Petals with Pearls Style Spiral Hair Pin x 6pcs:
Total:
30Pcs