Птица Гнездо Магија Коса Клип, Птица Гнездо Коса Клип, Заберним Држач За Коса, Мрзливи Мода Коса Клипови За Девојки, Проширување Птица Гнездо Плоча Фиба,Конска Опаш?
  • Неодамнешно

Птица Гнездо Магија Коса Клип, Птица Гнездо Коса Клип, Заберним Држач За Коса, Мрзливи Мода Коса Клипови За Девојки, Проширување

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Премиум Материјал Со висококвалитетна растителна кадифена ткаенина, Клипот За Коса За Гнездо На Птици има различни бои што можат да одговараат на различни тимови или потреби Флексибилност, Издржлива и Лесна за употреба. ●Клип За Коса За Птичји Гнездо ● клипот за коса е мрзлива фиба за гнездо за птици за да направите природна опашка, направете елегантна пунџа, држете ја вашата убава коса. ●Дизајн Без Лизгање Е Дизајниран Со птичји гнездо, држачот што може да се прошири има заби од двете страни за да ја направи опашката да не се лизга и да не ја повреди вашата коса. ●Лесен За Употреба ● магичните клипови за коса од гнездо лесно може да го прилагодат аголот за да ја држат косата, да ја чешлаат косата и се погодни за густа, тенка, долга и кратка коса. ●Додатоци за коса За Жени И Девојки} клиповите За коса од птичји гнезда се флексибилни и погодни за жени и девојки да ја одржуваат косата уредна кога забави, спорт, свадби, Јога, работа(канцеларија) итн. ●Премиум Материјал Со висококвалитетна растителна кадифена ткаенина, Клипот За Коса За Гнездо На Птици има различни бои што можат да одговараат на различни тимови или потреби. Флексибилност, Издржлива и Лесна за употреба. ●Клип За Коса За Птичји Гнездо ● клипот за коса е мрзлива фиба за гнездо за птици за да направите природна опашка, направете елегантна пунџа, држете ја вашата убава коса.