ДОДАТОЦИ ЗА Коса MOVINPE Календар За Доаѓање За Девојчиња 2022 Божиќ, Клипови За Коса Скринши За Коса Барети Клипови За Алигатор Со Лента Со Гросгрин, 24 Дена Одбројување ?
  • Неодамнешно

ДОДАТОЦИ ЗА Коса MOVINPE Календар За Доаѓање За Девојчиња 2022 Божиќ, Клипови За Коса Скринши За Коса Барети Клипови За Алигатор

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●2022 ДОАЃАЊЕ КАЛЕНДАР ФОТ ДЕВОЈКИ●Секое одбројување До Божиќ е возбудливо време за сите деца Па, како да го зголемите празничното исчекување на девојчињата? МОВИНПЕ Додатоци За Коса Доаѓањето Календар Колекции може да биде вашиот прекрасен избор. ●24 ПОДАРОЦИ за ЖЕНСКИ НОВИНИ q Содржи 24 Повеќебојни Штипки За Коса, Скринши За Коса, Шноли За Коса, Гросгрин, Лак Со Лента, Алигаторски Клипови за девојче, може да се користат за облекување на секоја облека. Ќе биде најдобриот подарок за вашите девојки. ①БЕЗБЕДНО МАТЕРИЈАЛНА Висока Еластична лента за коса, умерена должина, исклучително мека, не е лесно да падне, погодна за количината на коса на мало девојче, идеални лакови за пигтили. НО, ВНИМАНИЕ, овие не се јадат и никогаш не треба да се ставаат во устата на вашето дете. ●ДОБИЈТЕ ИЗНЕНАДУВАЊЕ СЕКОЈ ДЕН ОД ДЕКЕМВРИ●Децата добиваат различно изненадување и среќни во секој Божиќен одбројувачки ден и ги откриваат своите омилени привлечности откако ќе отворат прозорец. По отворањето На 24-Ти, Божиќ пристигна. Овој мистериозен подарок сигурно е одличен хит за вашиот мед.