Шаропул Долгите плетенки НАГОРЕ Продолжување НА Конска Опашка Сам Стилови на Коса Може Повторно Да се Користат Завиткајте на врвот Со Вратоврска За Коса Жена Плет?
  • Неодамнешно

Шаропул Долгите плетенки НАГОРЕ Продолжување НА Конска Опашка Сам Стилови на Коса Може Повторно Да се Користат Завиткајте на врвот

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1Премиум Синтетички Влакна, Мека коса, може да се чешла добро, без заплеткување.Добро се вклопува со сопствената коса.долга и полна коса за самостојно ДА ЈА НАПРАВИТЕ опашката, без салонот.It доаѓа поделено на 3 дела, со 1 дополнително парче обвиткано, бидете подготвени за плетенка.можете да ја користите многу пати, да се направи различни видови фризура. потребно е долго време да се направи фризура во салонот, па затоа треба да земеме брза фризура. можеме да го користиме овој материјал за коса од опашката за да направиме брза фризура сами дома. Премиум материјал за коса, без заплеткување и поделете се на 3 нишки за вас , така што ќе биде лесно ДА СЕ НАПРАВИ САМ, а косата може повторно да се користи многу пати, може да се чешла многу пати, без заплеткување.