Елегантни Стеги За Коса Од Орхидеи, Клипови За Коса Од Крин од долината, Флорес Конваларии Цвет Од Крин Метална Вилица Стегач За Стилизирање На Косата Додатоци За К?
  • Неодамнешно

Елегантни Стеги За Коса Од Орхидеи, Клипови За Коса Од Крин од долината, Флорес Конваларии Цвет Од Крин Метална Вилица Стегач

DEN 971.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ГОЛЕМИ МЕТАЛНИ ШТИПКИ за КОСА ● Едноставна И елегантна голема метална шнола со цвеќиња од крин на долината и зелени лисја Шармантен и зачудувачки. Носењето на оваа штипка за коса ќе ви донесе среќа. ●ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ● Изработен од висококвалитетна легура, мала тежина и удобен за носење. Секој раб на клиповите за коса е полиран, заоблените рабови и мазната површина нема да и наштетат на косата. ●ДИЗАЈН БЕЗ ЛИЗГАЊЕ●дизајнот што не се лизга може да обезбеди стабилност на фризурата и да ја одржува висината што ја сакате. Предвремениот дизајн е лесен за употреба и нема да ја лизне или оштети вашата коса. ●МОДЕРЕН РАЗНОВРСЕН● Овој клип за коса е погоден за секоја пригода во животот, а едноставниот стил одговара на повеќето стилови на облека. Направете повеќе привлечни на работа, секојдневно пазарење, забави и многу повеќе. ●ХУМАНИЗИРАН ДИЗАЈН ● Клип За Коса, дизајнот за прицврстување е лесен за употреба и нема Да се лизне, Идеален За долга, густа, права, кадрава или брановидна коса.