Нип+Фаб Ретинол Поправете Серумски Екстремни 0,3% За Лице со Алое Вера и Пептиди, Крем За Лице Против Стареење За Фини Линии и Брчки, 1,7 Фл. Оз.
  • Неодамнешно

Нип+Фаб Ретинол Поправете Серумски Екстремни 0,3% За Лице со Алое Вера и Пептиди, Крем За Лице Против Стареење За Фини Линии

DEN 479.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СПАКУВАН Со ОСЛОБОДУВАЊЕ НА ВРЕМЕ ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ РЕТИНОИД-Нип + Фаб Ретинол Фикс Серум За лице е преполн со состојка против стареење ретинол што оди на работа за да ги намали видливите знаци на стареење БОРБА ПРОТИВ ФИНИ ЛИНИИ и БРЧКИ – овој 0,3% ретинол серум за лице е формулиран за борба против знаците на стареење. Ретинолот работи на намалување на фините линии и брчки, подобрување на еластичноста на кожата, па дури и тонот на кожата. Ова исто така го промовира прометот на клетките, го зајакнува колагенот на кожата и помага при производство на колаген. АЛОЕ ВЕРА КИСЕЛИНА ЗА ХИДРАТАЦИЈА на КОЖАТА – серум за лице за зголемување на Влагата со алое вера за хидратација на кожата. Ја освежува и измазнува кожата за да ја одржува кожата мека и добро хидрирана. ПЕПТИДИ ЗА ЕЛАСТИЧНОСТ НА КОЖАТА-пептиден серум за лице кој работи на зајакнување на еластичноста на кожата. Користењето серум кој содржи пептиди може да доведе до поцврста и помлада кожа. ИНТЕНЗИВЕН КРЕМ ПРЕКУ НОЌ-Направете го овој ретинол серум за лице дел од вашата рутина за убавина за нега на кожата, нанесувајќи го 3 пати неделно навечер само пред вашиот хидратантен крем. Нип + Фаб Ретинол Фикс Серум Екстремни Дајте и на вашата кожа еластичен, обновен поттик со нашиот серум за ретинол за лице. Формулиран со состојки за напојување со придобивки против стареење, овој 0,3% ретинол серум со алое вера и пептиди кои одат на работа за да ги намалат видливите знаци на стареење, да ги минимизираат фините линии и брчките, да ја подобрат еластичноста на кожата, па дури и тонот на кожата, додека ја одржуваат кожата мека и хидрирана.