Серум За Зацврстување На Колаген Лалуцел-Против Брчки , Враќање На Еластичноста, Кревање, Навлажнува За Чувствителна Кожа Со Концентриран Колаген И Хијалуронска К?
  • Неодамнешно

Серум За Зацврстување На Колаген Лалуцел-Против Брчки , Враќање На Еластичноста, Кревање, Навлажнува За Чувствителна Кожа Со Концентриран Колаген

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВО СУШТИНА НЕГУВАН СЕРУМ ЗА ЗАЦВРСТУВАЊЕ НА ЛИЦЕТО-Ги Условува дури и најчувствителните тонови на кожата и обезбедува еластичност со екстракт од колаген од 50000 ппм, хијалуронска Киселина, лалуцел патентираната технологија ќе ви помогне да ги вратите младешките вас. ЗАЈАКНЕТЕ ГО И ЗАЧУВАЈТЕ го СЕРУМОТ за Зацврстување на ВАШАТА КОЖА што ја подобрува вашата заморена кожа назад кон поцврст, поцврст нутритивен изглед, видливо намалувајќи ги забележливите линии и продорна хидратација длабока на кожата што дава мека, елегантна линија на лицето. ПРИРОДНА НЕГА НА КОЖАТА ПОДОБРЕНА ОД НАУКАТА-Наместо прочистена вода, фармацевтски состав со мешан екстракт Од глуварче и јачмен, Таракс ВТОРИ се користи за ефикасно смирување и подобрување на загриженоста за вашата кожа, А комерцијалната технологија НА липозом ЕЛАЗОМ се применува за ефикасно испорачување активни состојки со високо еластичен негативен нано-наелектризиран липозомски слој кој ја зголемува пенетрацијата на кожата и ја зголемува кумулативната дермална апсорпција. БЕЗБЕДНИ СОСТОЈКИ НА КОИ МОЖЕТЕ Да ИМ ВЕРУВАТЕ - Направени со состојки ЗА зелен рејтинг НА EWG, без конзерванси, Без вештачка боја и мирис и завршени тестови за иритација на кожата. Многу бремени мајки Во Кореја даваат приоритет на побезбедна козметика и им веруваат на нашите производи за нејзините нераздразливи природни состојки.