Елбуб Крем За Хијалуронска Киселина-Хидратантна Крема за Хијалуронска Киселина &засилувач; Крем Против Стареење за лице, тело, раце Извлечете Ја Кожата Навлажнува?
  • Неодамнешно

Елбуб Крем За Хијалуронска Киселина-Хидратантна Крема за Хијалуронска Киселина &засилувач; Крем Против Стареење за лице, тело, раце Извлечете

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ БРЧКИ ПРОТИВ БРЧКИ-ХИЈАЛУРОНСКАТА киселина видливо ги намалува брчките, ги елиминира недостатоците на влага и ја обновува младешката еластичност на вашата кожа Совршен навлажнувач за жени. Богат, природен третман за нега на кожата за лицето, вратот и деколтето. НЕМА ШТЕТНИ СОСТОЈКИ - нашата формула има убава текстура и не содржи парабени, мирис, сулфати и масла. Безбеден за употреба заедно со витамин Ц серум и масла за лице. ДНЕВНО РЕШЕНИЕ - овој лесен и свеж крем ќе создаде избалансирана и негувана кожа. Брзо затегнете ја уморната и истрошена кожа.Моќни непосредни и долгорочни ефекти : за моментално усовршување и отстранување на брчките од горните слоеви на кожата, севкупно подобрување на структурата на кожата и долгорочен резултат против стареење. ЗА ЖЕНИ и МАЖИ од СИТЕ ТИПОВИ КОЖА - нашиот крем за хијалуронска киселина погоден за чувствителни тен, склони кон иритација и запушени пори.