Дагуд Лице &засилувач; Вратот Навлажнувачки Крем Колаген-Анти Стареењето ден &засилувач; Ноќ Крем Со Хијалуронска Киселина, Витамин е &засилувач; Природни Екстракт?
  • Неодамнешно

Дагуд Лице &засилувач; Вратот Навлажнувачки Крем Колаген-Анти Стареењето ден &засилувач; Ноќ Крем Со Хијалуронска Киселина,

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безбеден За Чувствителна Кожа - нашиот крем е нежен, не иритирачки и погоден за сите типови кожа Дагуд крем за длабок хидратантен колаген е лесен дневен и ноќен крем кој длабоко ја хидрира, зацврстува и ја подобрува текстурата на кожата. Направен е со природни екстракти како цвет од камилица, масло од авокадо, кокосово масло и масло од јојоба, заедно со Хијалуронска Киселина и Витамин Е.Колаген Крем за природни екстракти Од Лице, Како Што Се Масло Од Јојоба, Кокосово Масло и Екстракт од Цвет Од Камилица, обезбедуваат дополнителна хидратација на кожата, помагајќи да се одржи кожата хидрирана. Кокосовото Масло има неверојатни навлажнувачки придобивки, оставајќи ја вашата кожа да се чувствува хидрирана и мека. Екстрактот од Цвет од камилица се бори против штетните слободни радикали и ја забрзува регенерацијата на клетките, подобрувајќи ја појавата на фини линии и брчки.