Комплет за усни Сјај За Усна На Фулерс Убава Фина И Серумска Нега На Маски Полни Усни Хидратантни Полни Линии Полни Природна Усна Намалување на Усните &засилувач; З?
  • Неодамнешно

Комплет за усни Сјај За Усна На Фулерс Убава Фина И Серумска Нега На Маски Полни Усни Хидратантни Полни Линии Полни Природна Усна Намалување

DEN 55.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина : Како Што Е Прикажано На Сликата Нема Потреба – Тука! Нов-Понежен И Штедач Начин Да Ви Дадат Крајности, Полни Усни. Нашиот Комплет За Усни Има Природни Состојки, Витамини Е И Колаген, Кои Работат За Вашите Усни Да Изгледаат Пополни И Навлажнети. Производите Вклучуваат : 1x Ѓумбир Усна Течно Масло За Усни. ПРЕПОРАКИ-Користете Го Постојано за Подобри Резултати. Можете Исто Така Да Го Користите Со Вашиот Омилен Сјај За Усни За Повеќе Живописни И Сјајни Бои. ПОЛНИ УСНИ-Дали Сте Желни за Полни И Гламурозни Усни? Усна Полни Обезбедете Ја Вашата Потреба Без Непотребно, Нашиот Систем Е Дневна И Ноќна Усна Убавина И Грижа. ПРЕПОРАКИ-Користете го постојано за подобри резултати. Можете исто така да го користите со вашиот омилен сјај за усни за повеќе Живописни и сјајни бои.Големина : како што е прикажано на сликата придобивки – активни клетки одржливост, лупење на усните, намалување на линијата на усните, поправка на усните, промовирање на пумпа за усни, пополни, помеки и помазни.Производите вклучуваат : 1x Ѓумбир Усна Течно Масло За Усникористете ја како маска за усни за спиење, резултатот во усните ќе биде помазен и помек.