Серија на варијан самостојно, без сончање, лосион, серум, спреј, мус, гел, светлина, хидрантно сончање без сонце, веган и без суровост.
  • Неодамнешно

Серија на варијан самостојно, без сончање, лосион, серум, спреј, мус, гел, светлина, хидрантно сончање без сонце, веган и без суровост.

DEN 895.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Прекрасен природен изглед】 серија на самостојно тенки серија е природен третман на само-тен со целосни придобивки за нега на кожата Ја пренесува вашата кожа без ниту една од оние непријатни ленти или размачкани за убав природен изглед, златен сјај без портокалови тонови. 【Повеќе типови за избор од】 Изберете што сакате, или користете со него, пробајте повеќе текстури на производи и изберете го вистинскиот. Подолу за подетален изглед. 【Хидрат на кожата и анти-стареење】 Овој лесен гел испорачува инстант среден бронзен сјај кој брзо се суши и се развива за само 2-6 часа до долготраен тен. Ванерија не зема кратенки за да ви донесе најдобро за вашата кожа. Производите ги содржат само најдобрите природни, негување состојки што ги сакаат секој тип на кожа. 【Natural and Nourishing Ingredients 】VANERIA is vegan,cruelty free, never tested on animals and toxin free made with all natural ingredients.Only premium ingredients!Use only a small pump to apply the tan to tricky-to-tan areas like the feet, раце, лице и уши. 【Како да се користи】 Примени на кожата во движења за зафаќање со помош на мит за тен. Лејв тен за 2-4 часа за сјајно сјај или преку ноќ за длабока бронза; Сјајот ќе трае до 1 недела и ќе згасне рамномерно. Изберете сенка заснована на посакуваниот крајниот резултат. Не треба да се миете со вода. 【Прекрасен природен изглед】 серија на самостојно тенки серија е природен третман на само-тен со целосни придобивки за нега на кожата. Ја пренесува вашата кожа без ниту една од оние непријатни ленти или размачкани за убав природен изглед, златен сјај без портокалови тонови. 【Повеќе типови за избор од】 Изберете што сакате, или користете со него, пробајте повеќе текстури на производи и изберете го вистинскиот.