Мраз Глобуси за Лицето, Мраз Глобуси Се Соочуваат Со Алатки, Лицето Мраз Глобуси, Ладење Глобуси За Секојдневна Нега На Кожата, Лицето Вратот &засилувач; Очи, Затегн?
  • Неодамнешно

Мраз Глобуси за Лицето, Мраз Глобуси Се Соочуваат Со Алатки, Лицето Мраз Глобуси, Ладење Глобуси За Секојдневна Нега На Кожата,

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направете Ја Вашата Кожа Помлада И Помазна : ледените глобуси На лицето ќе ги стимулираат вашите нерви, ќе вежбаат ткива на лицето, ќе ја затегнат кожата, ќе ги измазнуваат фините линии и брчките, ќе го стимулираат колагенот и циркулацијата на крвта Тоа е дневен уред за убавина кој може да помогне да се врати убавината и виталноста на кожата. ●Стакло Со супериорен Квалитет и Нетоксична Течност За Антифриз : Изработено од издржливо боросиликатно стакло од висока класа и нетоксична течност за антифриз, тој е отпорен на кршење и полуфлексибилен, безбеден за чување во замрзнувач и загреан во топла вода, што го прави 100% безбеден за вашата кожа кога ја користите ледената топка. Безбеден и Лесен За Употреба : ставете ги глобусите за масажа на лице во замрзнувач 10-15 минути, потоа нанесете нормален крем за лице, есенцијално масло или суштина за маска и уживајте во удобно време со смирувачка криотерапија. Се применува на Повеќе Места : ледените глобуси МЕНГКУЛ ЗА лице се користат на многу места и е препознаен од многу корисници преку офлајн и онлајн канали.