ОРГАНСКА Јапонска КАМЕЛИЈА МАСЛО-камелија јапоника ЧИСТА &засилувач; РАФИНИРАНО-ЛАДНО ЦЕДЕНО. Чиста Влага. Кожата &засилувач; Додаток На Косата.
  • Неодамнешно

ОРГАНСКА Јапонска КАМЕЛИЈА МАСЛО-камелија јапоника ЧИСТА &засилувач; РАФИНИРАНО-ЛАДНО ЦЕДЕНО. Чиста Влага. Кожата &засилувач;

DEN 489.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Камелија јапоника Најдобрата крајна кожа т Ги Затнува Порите. НЕМА КОНЗЕРВАНСИ, БОИ или МИРИСИ. Органското Јапонско Масло Од Камелија е богат извор на витамини А, Е и Ц , Алфа Линоленска Киселина , Линолеинска Киселина , Олеинска Киселина, вклучувајќи омега-3, 6 и 9. Органското Јапонско Масло Од Камелија лесно се дистрибуира преку кожата/косата и брзо се апсорбира, се карактеризира со сеопфатни корисни ефекти и има антисептички, адстрингентни и навлажнувачки својства. Органско Јапонско Масло Од Камелија подобрување на состојбите на кожата како ШТО СЕ АКНИ, ЛУЗНИ, КРШЛИВИ НОКТИ, ПСОРИЈАЗА, СУВА КОЖА, ЕГЗЕМА, ДЕРМАТИТИС и РОНЛИВА КОЖА . Органското Јапонско Масло Од Камелија се препорачува и за суви, чувствителни и зрели типови кожа-ја навлажнува, ја храни, измазнува и омекнува кожата, ја штити од губење на влага, го елиминира прекумерното лупење на кожата, ја враќа цврстината и еластичноста на кожата, ја намалува појавата на темни дамки на кожата и го забавува процесот на стареење.