Навлажнувач на кожата и крем за поправка на очите - Поправка на воздух Супер хидрантен крем за очи за темни кругови, брчки и подуени очи, и засилување на лицето за за?
  • Неодамнешно

Навлажнувач на кожата и крем за поправка на очите - Поправка на воздух Супер хидрантен крем за очи за темни кругови, брчки и подуени очи, и

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Поправка, подмладување и зрачење : Овие навлажнувач за лице без суровост и под редуктор на подпухналост се дизајнирани да ја хранат и хидрираат вашата кожа Сјај поубаво со текот на времето со ова дуо нега на кожата за мажи и жени!. Создадете лесна рутина за нега на кожата за себе : Користете го нашиот крем за поправка на кожата секојдневно навлажнувач за лице за инстант рехидратација, а потоа залепете го нашиот крем под око за темни кругови, подпухналост и торби околу очите за да го надминете вашиот младешки изглед. Свмити чувствителна кожа : Нашиот навлажнувачки крем за лице и природен крем за очи на очите се поставени за сите типови кожа и клими. Борбајте во воспаление на воспалението со нашата поправка на брчки и хидрантни навлажнувач на лице за мажи и жени. Користете толку често колку што сакате : Никогаш нема да имате премногу од нашите вегански крем за очи и навлажнувач за лице. Благодарение на нежните и високо-квалитетни дехидрирани состојки за навлажнувач на кожата како што се окејд, хијалуронска киселина, колк од роза и алое вера, можете да хидрирате во секое време со нашиот навлажнувач за лице за патување. Бидете видлив ентузијаст за убавина : Производите за нега на кожата за нега на воздухот се ослободени од парабени, нафта и минерални масла. Ние користиме природно изведени состојки и чиста хемија за ефикасно борба против воспалението и да го наполниме вашиот тен.