Само -тендер, Анггрек Лантом Спреј за затегнување брзо исушете го дури и бојата на кожата, без сонцето, маслото за самостојно тело, ви дава луксузен златен бронзер т?
  • Неодамнешно

Само -тендер, Анггрек Лантом Спреј за затегнување брзо исушете го дури и бојата на кожата, без сонцето, маслото за самостојно тело, ви

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дури и бојата на кожата : спреј за самостојно затегнување создава супер униформа и природна кафеава кожа, дури и на најтешко место за тен Не треба да нанесувате нараквици, така што нема потреба да се мешате пред да се облекувате. Преносен доказ, што значи дека нема да ја обои облеката или постелнината. Може да се користи секој ден за совршен сјај, и колку повеќе аплицирате, толку повеќе сјајни ќе добиете. Спрејот за затегнување содржи 50мл што може да се користи за шминка и е совршен за оние што се во движење да ги споделат со семејството и пријателите. Погодно : спреј за самостојно затегнување може да биде брзо сушење и постигнување на воздушни четкички во салон за дома, пригодно за употреба. Без разлика дали сте почетник или искусен само-тангер, овој спреј за само-тен, применува природен тен со леснотија. Нашиот градежен спреј за сончање без сонце е совршен за сите типови на кожа и нијанси. Ја храни вашата кожа без да ги затнува порите и да предизвика разбивање. Брзо затегнување : спреј за тен може брзо да се исуши за 3 минути и да се залепи рамномерно за 3 часа, да ви даде добро со искуство. Нашата магла без сончање ќе ви даде луксузно совршен златен тен без лажен мирис на тен и дамки. Не ја врти кожата портокалова и ги затнува порите. Апсорбира брзо и нема да ги обои облеките и чаршафите. Безбедно : спреј за тен е безбеден и здрав начин да се постигне природно сонце бакнато со кожа на тен, без оштетување на УВ. Најголемата кожа што ја бакнува сонцето се развива во рок од 3 часа и трае до цела недела!. Безбедна состојка : Содржи разновидни растителни состојки за да и ’се даде на кожата природен бронзен тен, правејќи ја кожата здрава и привлечна. Спреј за да ја покрие посакуваната област, а потоа раширете рамномерно и масажа додека не се апсорбира. Дури и бојата на кожата : спреј за самостојно затегнување создава супер униформа и природна кафеава кожа, дури и на најтешко место за тен. Не треба да нанесувате нараквици, така што нема потреба да се мешате пред да се облекувате. Преносен доказ, што значи дека нема да ја обои облеката или постелнината. Може да се користи секој ден за совршен сјај, и колку повеќе аплицирате, толку повеќе сјајни ќе добиете. Спрејот за затегнување содржи 50мл што може да се користи за шминка и е совршен за оние што се во движење да ги споделат со семејството и пријателите. Погодно : спреј за самостојно затегнување може да биде брзо сушење и постигнување на воздушни четкички во салон за дома, пригодно за употреба. Без разлика дали сте почетник или искусен само-тангер, овој спреј за само-тен, применува природен тен со леснотија.

Item Type:
Self Tanning Spray
Texture:
Liquid
Net Content:
50ml
Efficacy:
Tanning spray, quick drying in 3 minutes and tanning evenly for 3 hours.
Shelf Life:
3 Years
Package List:
1 x Self Tanning Spray:
Note:
Choose the inside of your elbow or the back of your ear, and then apply a little product on it, stay for about 20 minutes, to see if there is no discomfort, such as swelling and itching, if there is anaphylaxis, this product can not be used, if not, you can use it. :