Јансе 20 ВО 1 Самостојна Нега На Лице Маска За Лице Комплет Алатки За Четка За Мешање Садови, Многу Комплетна Комбинација, Бесплатна За Вас Фиба И Лист За Маска За Ком?
  • Неодамнешно

Јансе 20 ВО 1 Самостојна Нега На Лице Маска За Лице Комплет Алатки За Четка За Мешање Садови, Многу Комплетна Комбинација,

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✿●Сите комбинации што ви се потребни е одличен сет кој ги содржи сите предмети што можеби ќе ви бидат потребни за сам маска Доаѓа со 1 сад за маска со капак, 2 стап шпатула, 1 четка за маска, 2 четки за силиконска маска, 1 клип за коса, 3 мерни лажици, 10 компресирана маска за лице, вкупно 20 Парчиња. ✿●Заштеда на простор и лесен за носење е Лесен За пакување во козметичка кеса или сендвич торба со патент кога патувате, лесен за чистење. ✿●Мека и пријателска за кожата глава на четка ● главата на четката на оваа маска е изработена од силикон за храна, кој е мек и пријателски за кожата (за разлика од влакната на другите народи). ✿●Разни намени€Секоја ставка има повеќекратна употреба, погодна за маски за лице, маски од глина, маски од кал, лушпи, есенции, лосиони и други производи за нега на кожа или нанесување боја за коса на косата. ✿€Висок квалитет● Иако цената е евтина, различни алатки може да се користат постојано долго време.