5 парчиња Масажер За Лице, Пренослив Масажер За Лице Со Ливчиња За Кревање Кожа Зацврстувачки Алатки За Масажа За Убавина Затегнување На Убавината Намалување На Бр?
  • Неодамнешно

5 парчиња Масажер За Лице, Пренослив Масажер За Лице Со Ливчиња За Кревање Кожа Зацврстувачки Алатки За Масажа За Убавина Затегнување

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Во Облик На Ливчиња, безбеден и неиритирачки, закривен дизајн, нема да ја затегне кожата, закривена рачка, лесна за употреба, опуштена и удобна ●НЕГА на ТЕЛОТО : Се Користи за лице, масажер за лице и алатка за бричење, што се користи за лице, тело, очи, врат, може да ја затегне, опушти и измазне текстурата на површината. Мазен допир, долготраен и супер лесен за нега. #ОПУШТЕТЕ се : Користете го стапчето за масажа на лицето секој ден за да ги намалите брчките и да ги елиминирате темните кругови, правејќи ги лицето и кожата да изгледаат помлади и поздрави. Покрај тоа, може да го зголеми метаболизмот на кожата со стимулирање на циркулацијата на крвта, со што ќе ви овозможи веднаш да имате дотерување. +ВОДООТПОРНА И ЛЕСНА НЕГА;100% водоотпорен, можете да уживате во тоа под туш или во секое време. Лесен и лесен за носење, можете да уживате каде и да сте. ●ШИРОКО КОРИСТЕН : многу е погоден за употреба со вашиот омилен серум или крем против стареење за да помогне во подобрување на пенетрацијата и апсорпцијата. Погоден за сите видови кожа, особено чувствителна кожа. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Артикл : Материјал За Масажа На Ролери за Лице : КОЛИЧИНА НА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ : 5 парчиња Функција На Производот : слабеење На Лице, зацврстување, Употреба на масажа : 1.