Ситепокажи Комплет За Терапија Со Дрво За Лице, Комплет За Дрвени Алатки За Масажа На Лице, Дрвени Чаши За Масажа, Алатка За Лимфна Дренажа, 5 ПАРЧИЊА Комплет За Маде?
  • Неодамнешно

Ситепокажи Комплет За Терапија Со Дрво За Лице, Комплет За Дрвени Алатки За Масажа На Лице, Дрвени Чаши За Масажа, Алатка За Лимфна Дренажа,

DEN 335.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплет За Мадеротерапија за лице кој вклучува 5 дрвени парчиња за изведување различни техники на масажа на лицето и телото Секоја алатка за терапија со дрво е специјално дизајнирана да ја балансира енергијата, да го зацврсти и тонизира лицето и телото или да се бори против целулитот. Алатката за терапија со дрво помага при намалување на двојната брада и Го Активира лимфниот систем, помагајќи да се исцеди акумулацијата на маснотии на лицето. Ситекомплет за терапија со лице од дрво од дрво се направени од 100% природно буково дрво. Сите алатки и рабови се изшкуркани рамномерно и запечатени за мазна површинска обвивка нема да ја изгребат кожата. 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО - за да бидете сигурни дека сте задоволни со купувањето, ние нудиме Гаранција за Враќање Или Размена за да можете да го нарачате нашиот комплет за лице За Мадеротерапија без грижи.