Контејнер за патувања Doitool Пластични уринарни чаши преносни пациенти со ситни шишиња со шише со шишиња со шишиња со голем капацитет за пишања за пиштоли за патувањ?
  • Неодамнешно

Контејнер за патувања Doitool Пластични уринарни чаши преносни пациенти со ситни шишиња со шише со шишиња со шишиња со голем капацитет

DEN 240.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Прекрасен изглед, разумна структура на грбот, издржлива и Образба со инјектирање со едно парче, не е лесно, отпорност на притисок. Ова уринарно шише може да ви помогне удобно да ги поминете периодите на закрепнување. Разумна структура и издржлива, не е лесна за пукање или. Ергономскиот дизајн и формата се во согласност со човечкото тело. Прекрасен изглед, разумна структура на грбот, издржлива и. Образба со инјектирање со едно парче, не е лесно, отпорност на притисок. Ова уринарно шише може да ви помогне удобно да ги поминете периодите на закрепнување. Разумна структура и издржлива, не е лесна за пукање или. Ергономскиот дизајн и формата се во согласност со човечкото тело. Опис Дали барате удобна урина? Овој производ е ваш добар избор. Овој производ е изработен од врвен PP материјал, кој е здрав и издржлив. Дизајнот на скалата го олеснува гледањето и чистењето.