Цврсти Бонбони Сјај За Усни Прошетка Козметика За Усни Полни Усни Засилувач За Усни Нега За Полни Помеки Усни За Да Се Создадат Полни Усни Да Се Намалат Фините Лини?
  • Неодамнешно

Цврсти Бонбони Сјај За Усни Прошетка Козметика За Усни Полни Усни Засилувач За Усни Нега За Полни Помеки Усни За Да Се Создадат Полни Усни Да

DEN 108.48

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ве Молиме Имајте Предвид Дека Производот Може Да Биде Оштетен За Време На Пратката, Ако Добиете Скршена Стока Или Не Сте Задоволни Со Нашиот Производ, Ве Молиме Да Се Чувствувате Да Не Контактирате И Ние Нема Да Штедиме Напори Да Ви Понудиме Најдобро Решение Тоа е Сјај За Усни, Шминка За Усни Со Висок Пигмент. Тие Се И Пот Траен Ефект. Ќе Трае Најмалку 8 Часа. Тоа е, И Не Ќе Се Држи На Чаша. Затемнет Сјај За Усни : Инстант Сјај Со Боја Благодарение На Овој Прекрасен Затемнет Сјај За Усни. За Секого, Без разлика дали Сте Дама или Сте Студент, Без разлика дали Сте Почетник За Шминка или Шминкер. Можете Да Го Изберете Овој Производ. Совршен Како Подарок Испраќа До Љубовник, Семејство и Пријатели Кога Ноќта на Вештерките, Божиќ, Денот На Вљубените, Роденден и Друг Фестивал!. Хард Бонбони Усна Полни Сјај Торта Прошетка Козметика Усна Полни Усна Засилувач Усна Нега За Полни Помеки Усни Да Се Создаде Полни Усни Намалување На Фини Линии И Навлажнување Зголемена Полни Усна Мелем Јасна Козметика Усна Полни Усни Засилувач Усна Нега За Полни Помеки Усни Да Се Создаде Полни Усни Намалување На Фини Линии И Навлажнување Зголемена Еластичност Усна 4,5 Мл Материјал : АБС Боја : како што покажува сликата, (Поради Разликата Помеѓу Различните Монитори, Сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата.