Тиам Пантенол Влажен Крем, 10% Пантенол Крем, Хидратантен Крем За Лице За Чувствителна Кожа, Навлажнувач За Лице, Пантенол Ја Лекува Оштетената Кожа, к-убавина 1.7 фл.о?
  • Неодамнешно

Тиам Пантенол Влажен Крем, 10% Пантенол Крем, Хидратантен Крем За Лице За Чувствителна Кожа, Навлажнувач За Лице, Пантенол Ја Лекува Оштетената

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЛЕСЕН, НО ХИДРИРАЧКИ : овој корејски хидратантен крем за лице ја остава кожата да се чувствува хидрирана без лепливо или тешко чувство кога е слоевит Совршено за да станете едноставен крем за лице за сите типови кожа, вклучувајќи сува чувствителна кожа и комбинирана кожа. ХИДРАТАНТЕН КРЕМ за ЛИЦЕ : како наш најдобар хидратантен крем за лице, овој крем за лице содржи пантенол (витамин б5), Бетаин и Алантоин за заклучување на хидратацијата, обезбедување рамнотежа масло-вода и ја зголемува хидратацијата на кожата. ФУНКЦИЈА НА БАРИЕРА : Направен Со пантенол (витамин б5), овој крем за лице за убавина к помага во зајакнување на бариерата за влага на кожата, оставајќи ја кожата поздрава и поудобна. НЕЖЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ : Влажниот Крем ТИАМ Пантенол е формулиран со надоместок без алкохол и мирис. Може да се користи удобно за комбинирана кожа, мрсна кожа и сува чувствителна кожа. Овој корејски крем за лице без алкохол со формула за сушење брзо ќе се апсорбира во кожата за да се врати хидратацијата и здравата кожа. КЛУЧНИ СОСТОЈКИ : пантенол (витамин б5) 10% (Ја Заклучува влагата, ја Враќа функцијата на бариерата на кожата), Бетаин(Ја Хидрира кожата, Го Зголемува задржувањето на водата), Алантоин(Спречува сувост и чувствителност, ја одржува вашата кожа навлажнета). Спречува губење на вода и ја остава кожата да се чувствува навлажнета цел ден. Ја ублажува непријатната затегнатост и чувствителност предизвикана од сувост, што доведува до помек и подебел изглед.