Гекомо Усна Чистење: Меур Нежна Ексфолијација, Лак За Усни &засилувач; Усна Пилинг, Природни Тендер Усна, И Анти Пилинг Усна Маска, Професионални Суштински Производ?
  • Неодамнешно

Гекомо Усна Чистење: Меур Нежна Ексфолијација, Лак За Усни &засилувач; Усна Пилинг, Природни Тендер Усна, И Анти Пилинг Усна Маска, Професионални

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●НЕГА НА УСНИ : Крем За Чистење На Усни Со Навлажнувачки Меур Од ГЕКОМО, нежен пилинг, безопасен за нежни усни, 1 пилинг со меурчиња е еквивалентен на 30 спа усни, донесете чисти навлажнувачки полни усни Како ДА СЕ КОРИСТИ : Притиснете крем надвор, нанесете на усните 2 минути, се појавуваат меурчиња, масирајте ги усните 4-5 минути, кутикулите ќе паднат, ќе се измијат и ќе завршат со вашиот омилен мелем за усни ќе биде совршен. +ЕФИКАСЕН ПИЛИНГ ЗА УСНИ : Кажете збогум на брчките на усните, мртвата кожа, темна, лечи суви и испукани усни, го менува оштетувањето од сонцето, ја враќа вашата природна боја на усните, направете мека и полна усна. +НЕЖЕН ЧИСТАЧ ЗА УСНИ : Користете смирена пена за пилинг, без пецкање од традиционалните пилинзи и долгогодишно лепливо од пилинг за мелем за усни, брзо омекнат и отстранете ги роговиден, мртва кожа и остатоци од шминка.