ЛОКФАР Поправка На Брчки Навлажнувачки Мулти Мелем Стап, Мелем За Лице Против брчки Мелем За Очи Хидратантен Хидратантен Крем За Лице, Стап За Мелем За Брчки За Лиц?
  • Неодамнешно

ЛОКФАР Поправка На Брчки Навлажнувачки Мулти Мелем Стап, Мелем За Лице Против брчки Мелем За Очи Хидратантен Хидратантен Крем За Лице,

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●НАВЛАЖНУВАЧКИ МЕЛЕМ за БРЧКИ ● - овој навлажнувачки стап за повеќе мелем за поправка на брчки обезбедува навремен и длабок негување и хидратантен ефект врз кожата, создавајќи тен со роса изглед со само удар Воспоставете трајна бариера за влага, играјте силна улога во поправка против стареење и брчки. ●СУПЕР СВИЛЕНКАСТА ТЕКСТУРА ● - лесната и свиленкаста текстура применува не-згрутчување, лесно се оттурнува и брзо се апсорбира. Лесно миризлив навлажнувачки крем кој длабоко ја хидрира кожата, ги намалува брчките и го подобрува сјајот. ●ПРИРОДНИ ЗДРАВИ СОСТОЈКИ● - овој мелем за лице против брчки содржи природни состојки како што се масло од семе од макадамија тернифолија, шеа путер, авокадо и витамин е, кој го стимулира производството на колаген, ја храни кожата и ги намалува брчките на кожата и ја враќа еластичноста и виталноста на кожата. ●АПЛИКАЦИЈА за ЦЕЛО ТЕЛО-хидратантниот стап за мелем за хидратантна кожа обезбедува сеопфатна хидратација од глава до пети. Можете да го нанесете на усните, очите, образите, вратот, рацете и стапалата каде сакате, а свилената апликација ќе ве остави сјајни, а истовремено ќе ја подобри моќта за престој на вашата шминка. ●ПОГОДЕН ЗА сите-без Суровост, без тест на животни. Овој стап за мелем за брчки е направен со природни состојки и е погоден за сите типови кожа.