Свила Маска За Спиење, Црница 22 Мама Свила Маска За Очи За Заспани Жени/Мажи, Мека &засилувач; Удобна Маска за Спиење Со Чепчиња За Уши И Сатенска Патна Торба, Мека Се?
  • Неодамнешно

Свила Маска За Спиење, Црница 22 Мама Свила Маска За Очи За Заспани Жени/Мажи, Мека &засилувач; Удобна Маска за Спиење Со Чепчиња

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[100% СВИЛА ОД ЦРНИЦА] Направена од 22 мама 6А ниво 100% чиста свила од црница, свилена маска за спиење има совршена количина на дебелина, мекост и издржливост Исто така е супер лесен и дише, така што тешко дека ќе забележите дека носите нешто. [ЗАЧУВАЈ ЈА КОЖАТА] 100% Свила Од Црница е природно хипоалергична ткаенина што дише. Помага на кожата ја задржува својата природна влага, спречувајќи фини линии и брчки. [ОСТАНЕТЕ УДОБНИ ЦЕЛА НОЌ] оваа маска за очи има контурно вклопување за целосна удобност. Мекиот внатрешен материјал ја чаши областа околу очите, целосно блокирајќи ја светлината без да додаде непријатен притисок. Маската за очи доаѓа и со пар силиконски чепчиња за уши за да ја удави бучавата во позадина. [ЕЛАСТИЧНА ЛЕНТА] Маска За Очи со мека еластична лента завиткана со свила . Дизајнот на лентата за глава нема да ја заплетка косата како контурни маски, погодни и за странични прагови.