Спреј за очи УСБ полнење со рачен спреј за нега на очите, заштита за очите магла за очи за уморни и суви очи, преносно навлажнувач на окото, смирувачка машина Нова оч?
  • Неодамнешно

Спреј за очи УСБ полнење со рачен спреј за нега на очите, заштита за очите магла за очи за уморни и суви очи, преносно навлажнувач на окото,

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Преносно средство за чистење на очите - Преносна големина е погодна за употреба во патување или носење во торбата Handy Eye Sustryer е идеален подарок за пријателите кои работат долго време, исто така е глупаво за детето да го задржи здравјето на очите. Широка апликација - Една машина за двојна употреба, може да се користи и како спреј за лице, навлажнете ја кожата и очите на лицето. Може да имате добро искуство за кожата дома лесно. Нега на очите - Навлажнувајте и хидрирајте, грижете се за очите, лесно ослободете се од суви очи, нежно грижете се за очите. Грижа за очи, едноставно и удобно работење, комбинација на магла во вода, спреј до. Висок квалитет - Материјал со висок квалитет, мека силиконска чаша со храна, вклопување без истекување, погодно за употреба. Користената машина за очи е безбедна и брзо ја открива нечистотијата, чувајте и здрава. Лесен за употреба - гел за ладен компресив влегува во очите директно преку портата за спреј, намалувајќи го контакт со воздухот, изолирајќи нечистотии во воздухот, уредот може да се отстрани и мие. Лесно и погодно е да се користи во секојдневниот живот. Преносно средство за чистење на очите - Преносна големина е погодна за употреба во патување или носење во торбата. Handy Eye Sustryer е идеален подарок за пријателите кои работат долго време, исто така е глупаво за детето да го задржи здравјето на очите. Широка апликација - Една машина за двојна употреба, може да се користи и како спреј за лице, навлажнете ја кожата и очите на лицето. Може да имате добро искуство за кожата дома лесно. Нега на очите - Навлажнувајте и хидрирајте, грижете се за очите, лесно ослободете се од суви очи, нежно грижете се за очите. Грижа за очи, едноставно и удобно работење, комбинација на магла во вода, спреј до. Висок квалитет - Материјал со висок квалитет, мека силиконска чаша со храна, вклопување без истекување, погодно за употреба.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Eye Care Spray
Material:
Plastic Material + Silicone
Water Tank Capacity:
15ml
Input Voltage:
5V
Lithium Battery:
Lithium Battery 602040
Battery Capacity:
350mAh
Reminder:
The product needs to be charged for 2-3 hours for the first use.
Package List:
1 x Eye Care Spray:
1 x USB Cable:
1 x Manual:
1 x Large Eye Patch:
1 x Small Eye Patch: